Køb af elcykel

Elcykler kan godt være lidt af et cirkus at finde rundt i. Der findes både centermotor, forhjulsmotor og baghjulsmotor. Forskellige typer batterier og størrelser batterier. Der er også forskellige typer cykler, som turist elcykel, sports elcykel, touring elcykler osv.

Derfor kan det være svært at finde ud af hvad man skal have, da der er mange behov som skal dækkes, om man cykler på arbejde hver dag, skal fra Odder til Århus?, eller om man skal cykle rundt i Odder by med de mange bakker. Der er mange forskellige typer behov, som vi gerne tager en snak om med dig når du kommer ind forbi butikken og gerne vil have en nærmere rådgivning om elcykler.

Vi anbefaler at man snakker med os omkring elcykler inden man køber en, så man får den helt rigtige elcykel til ens behov.

Behov kan være distance man skal cykle, skal man have meget bagage på cyklen, har man krav til batteri størrelse, skal man have barnestol på, kan man løfte cyklen, der er mange ting, derfor altid godt med en rådgivning inden køb